Photobucket
href="http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5842106512496232229" target="_blank" rel="nofollow" title="follow me :D" imageanchor="1" style="margin-right: 1em; margin-right: 1em;">
Online Diary
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BACK TO PAST | MEMORY WILL LAST FOREVER
December 2, 2011 ★ Friday, December 02, 2011 │ (1) angels
sedang diyana amalina ushar ushar belog , ni gara gara adik angkat yang tetiba tanya tentang header , hang ingat kak hang buat tutor kee dikk ? == so at the same time diyana amalina belek belek ja blog adik UNA , tengok blog comei dya , tetiba ada terbaca entry baru yalah manusia ni rambut sama hitam , hati lain lain mesti ada ja yang takpuas hati dan tak senang duduk tengok orang lain bahagia . alahai penyakit hati :/ sabar taw adik, walau apa pon yang terjadi kak dyan tetap percaya bukan kamu yang buat :DDD

diyana amalina bila bukak blog , alert jugak tengok natang merah online user kat sebelah kiri tu haaa , heee konon nak taw la berapa QAMAI yang tengok blog diyana amalina . ALHAMDULILLAH ada la jugak sorang dua . pastu diyana amalina trace la entry mana yang bebudak tu baca , terkejut tengok bila ada yang baca entry dahulu -kala diyana amalina NRTY KU, dah rupa karangan budak budak diyana amalina tengok . hee dalam hati tetiba terdetik .''aku ka yang karang entry kebudak budakan itu ?'' dan tetiba tetibaaaaa


yeay terharu ada orang membaca blog ni dari awal :D , dan selamat ulang tahun belog diyana amalina yang pertama . dah setahun rupanya diyana amalina menceburi bidang kerjaya ini . alang alang dah baca entry ni boleh tak kelik natang iklan kat atas dan tepi blog ? tolong kelik ja wehhh . FREE ==

 ohh ya sebelum terlupa hari ni besday my friend IRA happy besday sayang <3 May Allah bless you . ayat ni ja kan yang selalu digunakan bila wish besday =='  long lifeee sayang insya Allah :) sweet 20 :D

bagi gambar pon okey what , heeee

petang ni tepat pukul lima ada pre-reg , warga UIA ja yang taw benda ni
harap harap diyana amalina dan kawan kawan dapat la section yang kami nak
dapat lecture yang best dan membantu , amin :')


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later



Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
BACK TO PAST | MEMORY WILL LAST FOREVER
December 2, 2011 ★ Friday, December 02, 2011 │ (1) angels
sedang diyana amalina ushar ushar belog , ni gara gara adik angkat yang tetiba tanya tentang header , hang ingat kak hang buat tutor kee dikk ? == so at the same time diyana amalina belek belek ja blog adik UNA , tengok blog comei dya , tetiba ada terbaca entry baru yalah manusia ni rambut sama hitam , hati lain lain mesti ada ja yang takpuas hati dan tak senang duduk tengok orang lain bahagia . alahai penyakit hati :/ sabar taw adik, walau apa pon yang terjadi kak dyan tetap percaya bukan kamu yang buat :DDD

diyana amalina bila bukak blog , alert jugak tengok natang merah online user kat sebelah kiri tu haaa , heee konon nak taw la berapa QAMAI yang tengok blog diyana amalina . ALHAMDULILLAH ada la jugak sorang dua . pastu diyana amalina trace la entry mana yang bebudak tu baca , terkejut tengok bila ada yang baca entry dahulu -kala diyana amalina NRTY KU, dah rupa karangan budak budak diyana amalina tengok . hee dalam hati tetiba terdetik .''aku ka yang karang entry kebudak budakan itu ?'' dan tetiba tetibaaaaa


yeay terharu ada orang membaca blog ni dari awal :D , dan selamat ulang tahun belog diyana amalina yang pertama . dah setahun rupanya diyana amalina menceburi bidang kerjaya ini . alang alang dah baca entry ni boleh tak kelik natang iklan kat atas dan tepi blog ? tolong kelik ja wehhh . FREE ==

 ohh ya sebelum terlupa hari ni besday my friend IRA happy besday sayang <3 May Allah bless you . ayat ni ja kan yang selalu digunakan bila wish besday =='  long lifeee sayang insya Allah :) sweet 20 :D

bagi gambar pon okey what , heeee

petang ni tepat pukul lima ada pre-reg , warga UIA ja yang taw benda ni
harap harap diyana amalina dan kawan kawan dapat la section yang kami nak
dapat lecture yang best dan membantu , amin :')


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST

C-CLOWN - Shaking Heart .mp3

Found at bee mp3 search engine