Photobucket
href="http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5842106512496232229" target="_blank" rel="nofollow" title="follow me :D" imageanchor="1" style="margin-right: 1em; margin-right: 1em;">
Online Diary
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TUTORIAL SHAWL CARA MUDAH :D
July 31, 2011 ★ Sunday, July 31, 2011 │ (1) angels
model yang terpilih kali ni adik beradik diyana amalina ja :P
jimat kos dan bajet kan ?
budak budak ni kalau kita train leh jadi model besaq nanti
model muslimah kanggg ?:P

so enjoy ja lah :D:D

ini tutor dari adik diyana amalina named izzati mardhiyah

video

ni pulak tutorial dua dari sepupu : athirah

video

kalau tak paham komen ja kat bawah ni
series step yang sangat mudah :)
kadang pakai selendang ni kena kreatif ja kan ?
kalau ada mana yang tak puas hati bagitaw,tak paham keee
untuk totur pertama tu nak elok letakkan pin lah dekat atas kepala tu supaya tak kembang sangat :P kalau xda neck tu yang cover tengkuk anda boleh pinkan dengan kerongsang .
kalau tak paham jugak .buat buat paham jugak ! :P
seperti biasa . kualiti gambaq memang tak memberangsangkan 
harap maklum


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later



Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
TUTORIAL SHAWL CARA MUDAH :D
July 31, 2011 ★ Sunday, July 31, 2011 │ (1) angels
model yang terpilih kali ni adik beradik diyana amalina ja :P
jimat kos dan bajet kan ?
budak budak ni kalau kita train leh jadi model besaq nanti
model muslimah kanggg ?:P

so enjoy ja lah :D:D

ini tutor dari adik diyana amalina named izzati mardhiyah

video

ni pulak tutorial dua dari sepupu : athirah

video

kalau tak paham komen ja kat bawah ni
series step yang sangat mudah :)
kadang pakai selendang ni kena kreatif ja kan ?
kalau ada mana yang tak puas hati bagitaw,tak paham keee
untuk totur pertama tu nak elok letakkan pin lah dekat atas kepala tu supaya tak kembang sangat :P kalau xda neck tu yang cover tengkuk anda boleh pinkan dengan kerongsang .
kalau tak paham jugak .buat buat paham jugak ! :P
seperti biasa . kualiti gambaq memang tak memberangsangkan 
harap maklum


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST

C-CLOWN - Shaking Heart .mp3

Found at bee mp3 search engine