Photobucket
href="http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5842106512496232229" target="_blank" rel="nofollow" title="follow me :D" imageanchor="1" style="margin-right: 1em; margin-right: 1em;">
Online Diary
click on the dropdown menu to navigate through this blog

T I G E R , itu kucing dia special bangat = ='
July 21, 2011 ★ Thursday, July 21, 2011 │ (14) angels
kucing sinonim dengan ikan , friskis , dan lain lain 
tapi kucing diyana amalina lebih dari itu
kalah diyana amalina kalau bab bab makangg nih aishhh
tengahari tadi mama potong kuih seri muka


dan macam biasalah baki baki kuih yang potong potong tak jadi tu mama letak dalam satu piring kecek , si tiger kucinggg ni p makan pulak dah , bila diyana amalina tengok siap jilat jilat lagi yang lapisan atas kale hijau tuh = ='

nak kata lapar , rasanya dak sebab dah bagi makan dua ekor ikangg tadi .
sedap kot kuih tu kucing pon boleh terai try sekaki , heeee

terpaku sebentar diyana amalina dan mama time tengok tu

petang ni pulak , si tiger tu makan kuih kapal terbang pulekk = ='
ANEH ,tpi tu lah kepelikan kucing ku , huuu
mungkin citarasa nya kuih tradisional kot kangg .kucing MELAYU , hee


#gambar ehsan google ,

dah la rupa dah macam rimau harimau .
tapi kucing ANEH :P

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later



Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
T I G E R , itu kucing dia special bangat = ='
July 21, 2011 ★ Thursday, July 21, 2011 │ (14) angels
kucing sinonim dengan ikan , friskis , dan lain lain 
tapi kucing diyana amalina lebih dari itu
kalah diyana amalina kalau bab bab makangg nih aishhh
tengahari tadi mama potong kuih seri muka


dan macam biasalah baki baki kuih yang potong potong tak jadi tu mama letak dalam satu piring kecek , si tiger kucinggg ni p makan pulak dah , bila diyana amalina tengok siap jilat jilat lagi yang lapisan atas kale hijau tuh = ='

nak kata lapar , rasanya dak sebab dah bagi makan dua ekor ikangg tadi .
sedap kot kuih tu kucing pon boleh terai try sekaki , heeee

terpaku sebentar diyana amalina dan mama time tengok tu

petang ni pulak , si tiger tu makan kuih kapal terbang pulekk = ='
ANEH ,tpi tu lah kepelikan kucing ku , huuu
mungkin citarasa nya kuih tradisional kot kangg .kucing MELAYU , hee


#gambar ehsan google ,

dah la rupa dah macam rimau harimau .
tapi kucing ANEH :P

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST

C-CLOWN - Shaking Heart .mp3

Found at bee mp3 search engine