Photobucket
href="http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5842106512496232229" target="_blank" rel="nofollow" title="follow me :D" imageanchor="1" style="margin-right: 1em; margin-right: 1em;">
Online Diary
click on the dropdown menu to navigate through this blog

credit to adik una
June 19, 2011 ★ Sunday, June 19, 2011 │ (2) angels
alolo comel nya diyana amalina dalam header tuh . see comel kan ? HEHE .credit to adk una sebab sanggup buat header untuk i . sebenarnya diyana amalina jumpa belog dia masa tengah blogwalking then ternampak dalam satu entry dia click sini :D . mula mula sedih la sebab dah tutup request header . tapi atas KECEKALAN diyana amalina menebalkan muka mintak jugekkk header siap request dalam shoutmix lagi 
malam tuh jugak diyana amalina tengok dalam  shoutmix ada nama adik una tanya nak header macam mana dan bla bla bla . maka berlaku la perbualan dua hala dan diyana amalina nak ada cartoon pakai shawl . petang pula tengok ada link header . *dah la baru bangun tido* mata tiba tiba menjadi cerah HAHA . then terus pergi design , edit header laaa apa lagi . to adik una thankss sebab sudi buat header untuk kak dyan . CLASS GITU 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later



Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
credit to adik una
June 19, 2011 ★ Sunday, June 19, 2011 │ (2) angels
alolo comel nya diyana amalina dalam header tuh . see comel kan ? HEHE .credit to adk una sebab sanggup buat header untuk i . sebenarnya diyana amalina jumpa belog dia masa tengah blogwalking then ternampak dalam satu entry dia click sini :D . mula mula sedih la sebab dah tutup request header . tapi atas KECEKALAN diyana amalina menebalkan muka mintak jugekkk header siap request dalam shoutmix lagi 
malam tuh jugak diyana amalina tengok dalam  shoutmix ada nama adik una tanya nak header macam mana dan bla bla bla . maka berlaku la perbualan dua hala dan diyana amalina nak ada cartoon pakai shawl . petang pula tengok ada link header . *dah la baru bangun tido* mata tiba tiba menjadi cerah HAHA . then terus pergi design , edit header laaa apa lagi . to adik una thankss sebab sudi buat header untuk kak dyan . CLASS GITU 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST

C-CLOWN - Shaking Heart .mp3

Found at bee mp3 search engine